Красив фин силует, нежна кожа, сияйни светли очи и плътни устни.

...
Красив фин силует, нежна кожа, сияйни светли очи и плътни устни.
Коментари Харесай

Бела Хадид спасява психиката си с дневник и готвене

Красив тънък контур, нежна кожа, сияйни светли очи и плътни устни. Известност, милиони почитатели, рекламни контракти, само че всичко това, взето дружно, е равно на меланхолия, тревога и моменти на прям прочувствен срив.

Това е животът на Бела Хадид – модел, инфлуенсър, една от най-иконичните фигури за младото потомство. И защото Бела Хадид непрекъснато е под светлините на прожекторите, тази година е решена да трансформира в приоритет... своето ментално здраве.

В Zoom диалог пред Harper`s Bazaar Хадид споделя по какъв начин естеството на работата от време на време й пречи да има здравословни привички. А съгласно нея, това е едно от нещата, които са значими за поддържането на психично здраве.

„ Нямам доста време за себе си, да съблюдавам обещания и непрекъснато да извършвам графици. Спрях да възнамерявам всичко, тъй като осъзнах, че нямам доста надзор върху живота си. ", споделя Хадид.

Супермоделът поставя доста старания да построи свои здравословни привички, с които да се потопи по-дълбоко в „ това ментално пътешестване “. Редовното водене на дневник, непрекъснат банкет на вода и слагането на граници за използването на социални мрежи са част от проекта да сложи себе си преди всичко.

Бела Хадид споделя, че пробва да готви повече вкъщи. „ Бих хапнала пица, бургери и всичко за един ден и даже да не мисля за това “, споделя супермоделът. Едно от главните неща, които тя прави в последно време, е да понижи потреблението на алкохол. Дори взе участие в Сухия януари тази година, което признава, че е било мъчно. За това оказа помощ и една от най-популярните й марки безалкохолни питиета - Kin Euphorics.

„ Важното за Сухия януари е смяната на навиците и ето – имаме опция, вместо чаша вино, да си сипем Kin напитка “, споделя тя. И продължава, че значима е не голямата последна задача, а да си сложи дребни цели при започване на годината, които да реализира.

„ Да си благодаря на себе си и да одобрявам благословията на живота е част от проекта ми. Знам, че когато спра да върша нещо или се проваля, след това ми е мъчно да се върна към него. Но мисля, че е значимо да знаем, че постоянно можем да стартираме още веднъж “, споделя моделката.

Независимо дали го назоваваме „ уелнес-начин на мислене “, от ден на ден модели признават за психическите усложнения на специалностите от модата и киното.

„ Заслужавам да си отделя това време. Моето тяло е моят храм и аз желая да остана вярна на себе си “, приключва Бела Хадид.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР